skjermbilde 2017-12-22 kl  10 48 16

Bryne Fotoklubb starter fotogruppe for barn og ungdom mellom 9-15 år.

Tilbudet er gitt navnet «Fotospiren» og har oppstart 4. januar 2018. Vi skal ha møter hver torsdag, og følger skoleplanen med hensyn til ferier og andre fridager. Medlemskontingenten vil være på 300 kroner i året.Formålet er å fremme interessen for fotografi i et aktivt og sosialt miljø for små fotospirer på Jæren og omegn.

Vi ønsker å være et kreativt tilbud, med teknisk og kunstnerisk utfoldelse. Ved å stimulere nysgjerrighet, gi læring, legge vekt på mestring og møte alle på det nivå de er er målet å løfte dem videre. Alle er unike, og vi vil jobbe for å få frem talentet i hver enkelt person!
Fokus på gleden ved hobbyen og det å dele inntrykk i form av bilder

Ideen oppsto som et ønske om å dele det fantastiske vi opplever når vi tar med oss kamera på tur. Vi vil formidle at fotografering ikke er forbeholdt mor eller far, men noe hele familien kan gjøre sammen. Det finnes jo ingen aldersgrense på å fange en opplevelse og formidle den videre! Barn er jo gjerne flinke til å formidle følelser, derfor ønsker vi å inspirere de unge til å oppleve det fantastiske univers som vi ser gjennom søkeren, og hjelpe dem til å vise frem det de ser. Det skal bli spennende å se verden fra et barne- og ungdomsperspektiv!

Vi ønsker først og fremst og ha fokus på GLEDEN ved å fotografere! Så er det jo slik at ved økt kunnskap om både kamera og annet utstyr, teknikk og komposisjon så øker gleden ved både det å ta bilder og det å vise dem!Ivaretar også foreldrene og det sosiale for å legge tilrette for gode opplevelser

Vi er i dag tre ledere; to erfarne fotografer fra klubben pluss min kone som blir med og hjelper med den sosiale delen. I tillegg er det åpent for at foreldrene blir med barna på møtene, slik at de kan lære ting sammen. Det tror vi vil gjøre det lettere når barna skal ut og ta bilder i hverdagen.

Vi har laget en egen facebookgruppe der vi legger til foreldrene og. Der kan de holde seg oppdatert på det som skjer til en hver tid, og mange av foreldrene har sagt at de og blir med på møtene.

skm c45817121914510skm c45817121914511