Fotospirene og hovedklubben

18.mars.2018
I forbindelse med åpning av vårutstillingen vår kom banksjef Jørn Sirevåg fra Sparebanken Sør til oss og overrakte gaven fra banken til "Fotospirene" i Bryne Fotoklubb ved Kjetil Barane.
Fotospirene og hovedklubben
Fotospirene og hovedklubben.

I forbindelse med åpning av vårutstillingen vår kom banksjef Jørn Sirevåg fra Sparebanken Sør til oss og overrakte gaven fra banken til "Fotospirene" i Bryne Fotoklubb ved Kjetil Barane.

De ønsker å være en støttespiller til ungdomsarbeid her i regionen noe vi er svært så takknemlige for  🙂 🙂
18 000,- har Fotospirene fått. Vi takker for gaven som vil gå uavkortet til barne og ungdomsarbeider i Fotoklubben.
Kom gjerne innom i morgen å se på utstillingen vår ved Kåsen skole, åpent i mellom klokken 13:00 til 17:00. Fri entre  :-)