Workshop helg

med Henrik Strømstad
Workshop helg
Workshop v/ Henrik Strømstad Mai 2018

Henrik Strømstad er en anerkjent og vel respektert Naturfotograf. Strømstad Foto ble etablert i 1997 og har siden han kjøpte sitt første kamera for konfirmasjonspengene hatt naturfotografering som sin største lidenskap.

Han har gjennom mange år levert bilder og tekst til en rekke bøker og tidsskrifter i Norden og bildene hans har stått på trykk på ett utall forsider. Han er ellers tilknyttet og leverer bilder til Bildebyrået Scanpix.

Han er og en av få medlemmer i Norske Naturfotografer. De siste årene har interessen for landskapsfoto blitt større. Det er gleden og fasinasjonen å være tilstede og forevige vår fantastiske natur som gir han opplevelser han så gjerne ønsker å dele.

Han holder jevnlig kurs og foredrag og da helst innen tema landskapsfoto og finner stor glede og inspirasjon og kunne dele hans kunnskap med andre som har samme interesse.

Sjekk ut hans flotte bilder på www.conlight.no

FREDAG 25. MAI KLOKKEN 18:00 TIL SØNDAG 27. MAI KLOKKEN 16:00

Hovedfokus på kurset vil være:
Teori fredag, lørdag og søndag
Praktisk fotografering ute i felt fredag, lørdag og søndag
Landskapsfotografering steg for steg
Komposisjon / elementer i bilde / rule of thirds Bruk av filter; når, hvor og hvorfor
Forenkle og eliminere
Format og uttrykk Separasjon i motiv/ bilde
Teknikker
Bildeanalyse av bilder tatt på workshopen

Pris for workshop: 2000kr Vi jobber med å få til rabatt på overnatting på Bryne Kro og Hotell som kun ligger 3 minutter fra kurslokalet for de som vil trenge dette.

Skriftlig bindende påmelding til Bryne Fotoklubb ved Bjørn Dykesteen, mobil 94 01 97 01 eller via e-post: bd@faber.no

Nødvendig utstyr: Det er en fordel å ta med kamera Stativ og objektiver en vil trenge, vidvinkel og kort tele Filter for de som har; polarisasjonsfilter, gråfilter, gradert filter (blir snakket om på kurset) Det vil ikke bli lånt ut filter, men vi vil få til en avtale med Stavanger Foto med rabatt på nevnte filter.

Det anbefales å ha grunnkunnskap om kameraet sitt og kunne bruke det på manuell innstilling Og selvfølgelig varme klær/ regnklær/ stol og annet nødvendig utstyr.

Vi ønsker alle velkomne til en spennende fotohelg!