bilder-33

Du er hjertlig velkommen til å melde deg inn i Bryne fotoklubb.

Vi er en sosial gjeng som har medlemsmøte den 1 tirsdagen i hver måned. Møtene er varierte med tekniske foredrag, gjestefotografer, sosialt samvær med andre fotografer o.l

Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, er du hjertlig velkommen til å komme på et møte å se hvordan vi har det.

Betalingsinformasjon:

Medlemskontingent for 2018 er kr. 500,-

Betales til kontonummer: 3290.58.45909

Melding på betaling: «Medlemskontingent 2018 + navn»

Betales innen: 31.01.2018

Viktig: Dersom du ønsker å melde deg ut av klubben må du si opp medlemskap skriftlig via

post@brynefotoklubb.no før 31. Desember samme år

Bildeinnlevering

På hvert klubbmøte har alle medlemmer mulighet til å sende inn 3 bilder i farge og 3 bilder i sort/hvitt. Bildene blir medømt av klubbmedlemmene og får til slutt en plassering samtidig som vi kårer månedens bilde. I slutten av året kårer klubben årets fotografer som får tildelt diplomer for 1,2 og 3 plass.

Regler for innlevering av bilder:

Maks 6 bilder per person per møte.
2 kategorier: Farge = 3 bilder Sort/hvitt = 3 bilder

Hvert bilde skal merkes med:
Personen sitt navn_Kategori_Tema eller tittel.

Papirbilder merkes: "papir" i tillegg!

Tema bilder vil få 7 ekstra poeng! (Det skal svare seg å etterstrebe å levere tema bilder.)

Anbefalt oppløsning for vising på projektor. Lengde 1920 pixler x høyde 1080 pixler

Du velger selv om du vil ha med bilder på papir, digitalt eller miks.

ALLE! skal sende bilder inn digitalt!

Også de som har med seg papir bilder!

Frist for innsending av bilder er kl: 24.00 søndagen før møte!

Bilder som ikke er sendt inn digitalt innen fristen vil ikke bli tatt med.

Personvernerklæring Bryne Fotoklubb

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til (kontaktinformasjon her)

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. Bryne Fotoklubb er medlem i NSFF og vil bruke informasjonen som vi mottar ved innmelding i forbindelse med medlemsregistrering i NSFF. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.